Online leren met de bib

De bibliotheek van Beringen stelt een online leerplatform - 'Online leren met de bib' - ter beschikking van de eigen bibleden.

Leren kan plaatsonafhankelijk en geheel op eigen tempo. Van digitale fotografie, over tijdmanagement tot de kunst van het masseren of een nieuwe taal. Het aanbod is redelijk uitgebreid. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt. Via www.academieportal.nl/onlinelerenmetdebib kan je je met je bibprofiel aanmelden en kiezen uit 34 interactieve cursussen of webinars. Het enige wat je nodig hebt, is een pc, tablet of smartphone en toegang tot het internet, gecombineerd met je eigen ‘Mijn Bibliotheek’-profiel.

De leverancier van het leerplatform is het Nederlandse SkillsTown.

Wil je ook graag lid worden van de bib om zo te genieten van het online leerplatform? Kom even langs in de bib, bel naar 011 45 08 10 of mail naar bibliotheek@beringen.be.

Online leren met de bib