Bib gesloten owv maatregelen coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen is bib Beringen (voorlopig) gesloten tot en met 19 april. Dit is een maatregel van de Stad Beringen in het belang van de volksgezondheid.

Check deze pagina regelmatig, de maatregelen omtrent de coronacrisis kunnen veranderen.

• Je kan niet zelf ontlenen in de bib. De bib organiseert wel een afhaaldienst (vanaf 6 april).

• Wil je materialen terugbrengen? Dat kan, via onze inleverbus aan de zijkant van de bib.

• Wij hebben een gevarieerd online aanbod verzameld.

• Maak je geen zorgen over de leentermijn.
      De bib heeft de terugbrengdatum van de geleende materialen aangepast naar een datum vanaf 20 april.
      Deze aanpassing telt niet mee als een verlenging.
      Je kan je terugbrengdatum nakijken via Mijn Bibliotheek

Nog geen bibliotheekprofiel? Maar er zeker één aan: volg het stappenplan.

• Voor materialen waarvan de inleverdatum al overschreden werd, zal het telaatgeld pas verder oplopen vanaf 20 april.

• Een aantal mails van de bib worden automatisch verstuurd. Mogelijk ontvang je gedurende de volgende weken toch een mail (inleverattenderingen, herinneringen, verlengen lidgeld, ...). Die mag je negeren.

Heb je nog vragen?
De bib blijft bereikbaar op het nummer 011 45 08 10 en via mail: bibliotheek@beringen.be

Check onze pagina op facebook en instagram, hier word je dadelijk op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en krijg je tips om je vrije tijd zinvol in te vullen.