Jeugdboekenmaand 'Lezen is een feest!' - verlengd tot en met 18 april!

We willen graag dankjewel zeggen tegen iedereen die lezen mogelijk maakt. Een groot applaus dus voor alle auteurs, illustratoren, juffen en meesters en ook voor alle grote en kleine lezers, voorlezers en meelezers. Want lezen is zo veel, dat er voor iedereen wel ergens een boek is dat past!

Kleurplaat Leo Timmers

Wil je graag een gloednieuw jeugdboek winnen? Doe dan mee aan één van deze acties!

1. KLEURPLAAT LEO TIMMERS

Haal je kleurpotloden boven en doe je best om de mooie kleurplaat van prentenboekenmaker Leo Timmers in te kleuren.

2. FOTO-FUN MET FEESTHOEDJE

Foto-fun met het “Lezen is een feest” feesthoedje en jouw lievelingsboek. Toon aan heel de wereld dat jij een echte boekenwurm bent en dat lezen voor jou een feest is.Stuur een foto van jezelf met het feesthoedje en een jeugdboek waar voor jou leesplezier van afspat naar bibliotheek@beringen.be.

3. WIN EEN BOEK MET #RAAMBOEK

De bib van Beringen is op zoek naar raamboeken. Zet je favoriete jeugdboek voor je raam en verspreid zo het leesplezier. Zo wordt een wandeling in onze stad een ontdekkingstocht langs uitgestalde jeugdboeken. Neem een foto van je raamboek en post deze via Instagram met als vermelding @bibberingen of mail je foto naar bibliotheek@beringen.be

4. DOE MEE MET ONZE BOEKENZOEKTOCHT 'Lezen is een feest!'

Raamboek

We hebben op 15 locaties in het centrum van Beringen een boek met een opdracht verstopt. Ben jij een leestbeest en kan jij alle opdrachten oplossen? Dan krijg je van ons een leuk gadget cadeau.
boekenzoektochtkaart

Het inleveren van de kleurplaten en boekenzoekkaarten kan tot en met 19 april in de pop-upbib op de LUTGART-site.