Boek
Engels

Three amazing things about you

Jill Mansell (auteur)

Three amazing things about you

Hallie heeft taaislijmziekte en wacht op een longtransplantatie; ze adviseert de lezers van haar website met hun kleine en grote problemen.
Titel
Three amazing things about you
Auteur
Jill Mansell
Taal
Engels
Uitgever
London: Headline review, 2015
392 p.
ISBN
9781472208866 (paperback)

Andere talen:

Besprekingen

Hallie heeft taaislijmziekte en wacht op een longtransplantatie. Ze adviseert de lezers van haar website met hun kleine en grote problemen als ‘lieve Roos’. Ze draagt haar ziekte en haar liefdesgeheim met humor. Flo is zorgzaam, vooral naar ouderen en zeer loyaal aan o.a. een kat. Durft ze voor zichzelf en de liefde te kiezen als het er op aan komt? Tasha is een vrolijke onbezorgde meid die verliefd wordt op een enorme avonturier. Haar onbezorgdheid is dan ook gauw voorbij. De drie dames kennen elkaar niet en onder normale omstandigheden zouden ze elkaar waarschijnlijk niet leren kennen. Totdat het lot hun levens kruist en ze alle drie onder bijzondere omstandigheden op hetzelfde kruispunt terecht komen, met zeer uiteenlopende gevolgen en één bindende factor. Jill Mansell is niet voor niets bestseller auteur nr 1. Ook dit boek staat weer garant voor hartveroverende personages, hilarische scènes en verrassende plotwendingen. Allen even goed uitgewerkt als altijd. Je zou best willen wet…Lees verder

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia