E-boek
Nederlands
Rechercheur Maeve Kerrigan van de Londense politie wordt samen met de nieuwe inspecteur Josh Derwent op een moeilijke zaak gezet. Op twee plaatsen in Londen is een man vermoord; omdat beide slachtoffers veroordeelde pedofielen zijn die zijn gemarteld, is er een duidelijk verband tussen de moorden. Nadat een derde gemartelde dode is gevonden, een oude priester veroordeeld voor seksueel misbruik, do
Titel
Vergelding
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The reckoning
Uitgever
Amsterdam: Anthos, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789041422071
CloudLibrary
3ku4u89

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)
  • The Killing Kind (2021)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertal…Lees verder op Wikipedia