Na een paar maanden verblijf in de gevangenis probeert een voorheen succesvolle zakenvrouw weer terug aan de top te komen.
Titel
The boss / dir. by Ben Falcone ; written by Ben Falcone [e.a.]
Regisseur
Ben Falcone
Componist
Christopher Lennertz
Acteur
Melissa McCarthy 1970- Kristen Bell Kathy Bates Tyler Labine Peter Dinklage
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2016
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
ca. 94 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden Bevat ook de extended version
EAN
5053083085780

Besprekingen

Komedie van Ben Falcone, die samen met zijn vrouw en hoofdrolspeelster Melissa McCarthy (Spy; Tammy) het scenario schreef. Michelle is een succesvolle ondernemer die vanwege handelen met voorkennis in de gevangenis heeft gezeten en al haar geld is kwijtgeraakt. Haar voormalige assistent, de goedige Claire (Kristen Bell) biedt haar tijdelijk onderdak. Michelle ziet een gouden kans in het bijzondere familierecept voor brownies van Claire, en schakelt Claire's dochter die bij de scouting is in om ze te verkopen. Fabian Melchers (Telegraaf 21-4-'16) vindt McCarthy 'zeldzaam onsympathiek en onleuk'. Floortje Smit (Volkskrant 21-4-'16) is ietsje positiever. Zij schrijft dat McCarthy sterk is in visuele grappen, maar dat haar natuurkracht hier niet in toom wordt gehouden: 'The Boss is tamelijk erg en nog gaan mensen in Amerika in drommen naar de bioscoop voor de comédienne. (...) het succes van de film toont dat de vele liefhebbers van komedies met een sterke vrouwelijke hoofdrol nog slecht …Lees verder

Over Ben Falcone

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door eva rinaldi

Benjamin Scott "Ben" Falcone (Carbondale, 25 augustus 1973) is een Amerikaanse acteur, komiek en filmmaker. Hij is getrouwd met actrice Melissa McCarthy, met wie hij twee kinderen heeft. Hij speelde bijrollen in of McCarthy's films Bridesmaids, Identity Thief, en The Heat, speelde een van de hoofdrollen in What to Expect When You're Expecting en Enough Said. Tammy, zijn regiedebuut met McCarthy in de hoofdrol, werd uitgebracht 2014.

Privéleven

Falcone trouwde met zijn jeugdliefde, actrice Melissa McCarthy, op 8 oktober 2005. Het stel heeft twee dochters.

Filmografie

Films

  • The Nines (2007) - zichzelf
  • Bridesmaids (2011) - Air Marshall John
  • What to Expect When You're Expecting (2012) - Gary Cooper
  • Identity Thief (2013) - Tony
  • Lees verder op Wikipedia